۱۵ مرداد ۱۴۰۵، ۱۱:۴۰

ظفرقندی: در ساخت بیمارستان باید دو اصل را رعایت کنیم

ظفرقندی: در ساخت بیمارستان باید دو اصل را رعایت کنیم

وزیر بهداشت، در خصوص بیمارستان سازی و توسعه مراکز درمانی در کشور، توضیحاتی داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وبدا، محمدرضا ظفرقندی گفت: توسعه زیرساخت‌های درمانی باید بر اساس نظام سطح‌بندی، جمعیت و نیاز واقعی مناطق انجام شود، چراکه ساخت بیمارستان‌های بزرگ بدون توجه به این شاخص‌ها می‌تواند موجب افزایش هزینه‌ها و کاهش بهره‌وری شود.

وی اظهار کرد: در حوزه توسعه بیمارستان‌ها باید دقت شود که ایجاد مراکز درمانی متناسب با نیاز جمعیتی و ظرفیت نیروی انسانی باشد.

ظفرقندی افزود: ساخت بیمارستان‌های بزرگ بدون در نظر گرفتن میزان مراجعه، ضریب اشغال تخت و تأمین نیروی متخصص، مشکلاتی ایجاد می‌کند؛ به‌گونه‌ای که ممکن است بیمارستان ساخته شود اما مراجعه‌ کننده کافی نداشته باشد، هزینه‌های آن تأمین نشود و پزشکان متخصص نیز تمایلی به ماندگاری در آن مرکز نداشته باشند.

وزیر بهداشت با اشاره به کمبود برخی رشته‌های تخصصی در کشور، گفت: در حال حاضر یکی از مشکلات مهم، کمبود نیرو در رشته‌هایی مانند بیهوشی است و ورودی این رشته به میزان نیاز کشور نیست.

ظفرقندی ادامه داد: برای رفع این مشکل، بخشی از هزینه‌ها از سوی وزارت بهداشت تأمین می‌شود و بخشی نیز با استفاده از ظرفیت مسئولیت اجتماعی صنایع مستقر در استان‌ها، به‌ ویژه در رشته‌های مورد نیاز، جبران خواهد شد.

کد مطلب 6909684

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha